Φάνης Γκέκας, ο… Μεγαλοπρεπής!

Ο Φάνης Γκέκας στην Τουρκία νιώθει σαν Θεός. Ή, μάλλον, σαν αυτοκράτορας.

Την ώρα που οι φήμες περί μεταπήδησής του στη Μπεσίκτας οργιάζουν, η Ακισάρ θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο και να τον κρατήσει στο Αφιόν Καραχισάρ.

Δεν έκανε και λίγα φέτος για την ομάδα του Χαμζά Χαμζάογλου. Με τα γκολ του, της χάρισε τη σωτηρία, οπότε αξίζει ένα πιο "ακριβό" συμβόλαιο.

Τα όνειρά του 33χρονου Λαρισαίου επιθετικού σταματούν εκεί; "Δεν έχω κανέναν λόγο να επιστρέψω στην Ελλάδα", δηλώνει ο ίδιος. Εν πολλοίς, φαντάζει λογικό επιχείρημα.

Ο Γκέκας ανεβάζει το κασέ του και δεν θέλγεται από το ελληνικό ποδόσφαιρο της κρίσης, έχοντας, έτσι κι αλλιώς, συνηθίσει στο εξωτερικό.

Ο Φάνης ο... Μεγαλοπρεπής, που έγινε τραγούδι από τους οπαδούς της Ακισάρ και λατρεύτηκε μέσα στη χρονιά, ετοιμάζεται για να... κατακτήσει την Τουρκία.

Η Μπεσίκτας φέρεται να έχει κάνει πρόταση για να τον κάνει δικό της, ενώ πριν 15 ημέρες ο παίκτης φερόταν "κλεισμένος" στην Τραμπζονσπόρ, η οποία θα κάνει ανανέωση εκ βάθρων, μετά τη μέτρια σεζόν.

Η Φενερμπαχτσέ έχει μπει κι αυτή στο παιχνίδι της απόκτησής του. Η πρώτη επαφή με τον Γκέκα έγινε όταν αυτός αγωνιζόταν στη Σαμσουνσπόρ και σκόραρε τρις σε ένα ενενηντάλεπτο επί της Φενέρ στη Σαμψούντα.

Στο Σουκρού Σαράτσογλου χρειάζονται ακόμη έναν επιθετικό τουλάχιστον και δε θα έλεγαν "όχι" στον αποτελεσματικό Γκέκα, που είναι "δοκιμασμένος" στην τουρκική Super Lig.