Επιστροφή Δημητριάδη στην ΑΕΚ

Μετά την επίσημη επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, επιστρέφει στην Ένωση και ο Βασίλης Δημητριάδης αναλαμβάνοντας κομβικό πόστο στην ομάδα ως υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Εξάλλου ήταν αναμενόμενη η επιστροφή του στην ομάδα από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο Μελισσανίδης καθώς υπήρξαν συνεργάτες για πολλά χρόνια και έχουν κοινό σημείο επαφής. Οι σχέσεις του Δημητριάδη τόσο με τον Μπαγεβιτς όσο και με τον Λυμπερόπουλο είναι άριστες και το ίδιο ισχύει και για τον Τραϊανό Δέλλα οπότε φαίνεται να υπάρχει έντονη συσπείρωση γύρω από την ομάδα σε όλα τα π στην προσπάθεια που κάνει.

Ακόμα, στο τεχνικό τιμ της Ένωσης παραμένει και ο Κώστας Καμπόλης, ο οποίος έχει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους του είδους του στην Ελλάδα. Μάλιστα, το πόσο καλή δουλειά κάνει ο Έλληνας προπονητής φάνηκε και από την περσινή σεζόν όταν και αφού απομακρύνθηκε από την τότε διοίκηση επέστρεψε σε σύντομο χρονικό διάστημα έπειτα από παράκληση των τερματοφυλάκων της ομάδας. 

Ο Καμπόλης είχε συνάντηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο όπου επισημοποιήθηκε η παραμονή του στην ΑΕΚ.

πηγή: novasports.gr