Μένει στον ΠΑΣ ο Κοροβέσης

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει να αγωνίζεται έως και το 2017, ο Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος είχε πρόταση για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό αλλά προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα της Ηπείρου.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα των Ιωαννίνων ο Έλληνας παίκτης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο των Ιωαννίνων, βάζοντας τέλος στα σενάρια μεταγραφής του σε άλλο ελληνικό σύλλογο. 

"Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, την τεχνική ηγεσία και όλους τους ανθρώπους της ομάδας μου, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και μου έκαναν την πρόταση, πριν ακόμη λήξει το συμβόλαιο μου, να συνεχίσω να βρίσκομαι στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Υπόσχομαι τόσο σε αυτούς όσο και στους φιλάθλους μας ότι θα προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι και να βοηθώ με όλες μου δυνάμεις την ομάδα μας", δήλωσε ο Νίκος Κοροβέσης

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Νίκος Κοροβέσης, υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2017"

Ο Έλληνας παίκτης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των Ιωαννίνων: "Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο , την τεχνική ηγεσία και όλους τους ανθρώπους της ομάδας μου, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και μου έκαναν την πρόταση, πριν ακόμη λήξει το συμβόλαιο μου, να συνεχίσω να βρίσκομαι στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Υπόσχομαι τόσο σε αυτούς όσο και στους φιλάθλους μας ότι θα προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι και να βοηθώ με όλες μου δυνάμεις την ομάδα μας"