Πρασινίζει ο Μάρκους Μπεργκ

Λεπτομέρειες για να φορέσει την πράσινη φανέλα ο Μάρκους Μπεργκ απομένουν πλέον. Η κατάληξη του ραντεβού του με τον Γιάννη Αναστασίου στη Σουηδία ήταν θετική.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έπεισε το Σουηδό επιθετικό για τον κυρίαρχο ρόλο που θα έχει στην ομάδα και κατ' επέκτασιν, στην ενδεκάδα.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται να υπάρχει συμφωνία εδώ και ημέρες ως προς το οικονομικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αλαφούζος με προσωπικές εγγυήσεις, εκπλήρωσε τους όρους που είχε ζητήσει ο μάνατζερ του 26χρονου στράικερ.

Αυτό που απέμενε ήταν να πειστεί απόλυτα ο Μπεργκ για το όραμα και τον αγωνιστικό σχεδιασμό που έχουν στον Παναθηναϊκό, αφού γνωρίζει ότι η ομάδα βρίσκεται στη διαδικασία της ανοικοδόμησης.

Ο Αναστασίου ανέλυσε το πλάνο του στον Σουηδό φορ, εξήγησε τι ακριβώς θέλει από αυτόν και πώς σκοπεύει να τον αξιοποιήσει. Ο Μάρκους Μπεργκ ικανοποιήθηκε απόλυτα και κατέληξε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ιδανική ευκαιρία για να επαναφέρει την καριέρα του σε ανοδική πορεία και να κληθεί ξανά στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Για να ολοκληρωθεί και τυπικά η σπουδαία μεταγραφή, απαιτείται η τυπική συγκατάθεση του Αμβούργου, το οποίο έχει τα δικαιώματα του Μπεργκ. Στη γερμανική ομάδα ανέλαβε νέος τεχνικός διευθυντής, ο οποίος χειρίζεται πλέον όλα τα θέματα και επιθυμεί να ενημερωθεί για την υπόθεση, ώστε στη συνέχεια να συναινέσει, κάτι που όμως θεωρείται δεδομένο.