Το πρώτο “μπαμ” του Ολυμπιακού θα είναι ο Μαλουντά;

Τα δύο "μεγάλα" ονόματα που θα κάνουν πάταγο στις μεταγραφές και παράλληλα, θα ισχυροποιήσουν το ρόστερ αναζητούν στον Ολυμπιακό.

Δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για συζητήσεις και κρούση των ερυθρολεύκων στον 33χρονο Γάλλο Φλοράν Μαλουντά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι.

Ο Μαλουντά δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου φέτος. Ζήτησε μεταγραφή από τη διοίκηση, αλλά δε δέχτηκε να πάει στις ομάδες από τη Βραζιλία που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και με τις οποίες ήρθαν σε συμφωνία οι μπλε, λόγω μείωσης των προσωπικών του αποδοχών και έτσι ήρθε σε κόντρα με τη διοίκηση.

Ο Μαλουντά είναι ποδοσφαιριστής που εν δυνάμει θα έκανε τη διαφορά στον Ολυμπιακό, είναι όμως αυστηρός και απαιτητικός αναφορικά με τις αποδοχές του και δύσκολα θα δεχτεί συμβόλαιο πολύ μικρότερο από αυτό που είχε, παρά το γεγονός ότι τα χρόνια της λάμψης του έχουν περάσει.

Κι άλλα σενάρια...

Στην Αγγλία, ο Τύπος συνδέει τον Ολυμπιακό με την ομάδα που βρίσκεται πίσω από το ενδιαφέρον για τον Ντενίλσον της Άρσεναλ, ο οποίος έμεινε ελέύθερος.

Στην Τουρκία, παρουσιάζουν τους Πειραιώτες ως το αντίπαλον δέος στη διεκδίκηση της υπογραφής του Ρώσου Αντρέι Αρσάβιν, ο οποίος, πάντως, πιθανότατα κινείται μεταξύ Γαλατσαράι και Μπεσίκτας.