Ξεκαθαρίζει για προπονητή ο ΠΑΟΚ

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το θέμα του νέου προπονητή στον ΠΑΟΚ, καθώς σημαντικό ρόλο θα παίξει και η θέση που θα καταβάλει ο "Δικέφαλος" του Βορρά στα play off. Για παράδειγμα, αν τελικά ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, τότε θα έχει ένα ακόμα υπέρ, ώστε να μπορέσει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο του.

Πάντως, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν προχωρήσει αρκετά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις επαφές με τον Ντομίνγκος Πανσιένσια, ενώ εξακολουθούν να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός εμφανίζεται ως ο πρώτος στόχος των "ασπρόμαυρων", με τον Πορτογάλο να θεωρείται κλεισμένος και ως η εναλλακτική λύση. Μετά την πρόσληψη του νέου τεχνικού θα μπει στην τελική του ευθεία και ο προγραμματισμός της νέας σεζόν.

Τέλος, η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ στρέφεται την Κυριακή στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο "Ζωσιμάδες". Ο "Δικέφαλος" του Βορρά θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να εξαντλήσει τις ελπίδες που έχει για την κατάληψη της πρώτης θέσης στα play off.

Πηγή: www.novasports.gr