“Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής και πάει για τη νίκη”

Μόνο τη νίκη θέλει στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου του αυριανού αγώνα, ο Πορτογάλος τεχνικός Λεονάρντο Ζαρντίμ. Όπως είπε έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με την Άρσεναλ, αλλά απέφυγε να την αποκαλύψει.

Τι δήλωσε ο προπονητής των ερυθρολεύκων:

Για το αν θα αγωνιστεί ο Κάρολ:

“Θα δούμε. Έχουμε δύο γκολκίπερ. Δεν θα μιλήσουμε τώρα για τον έναν διότι πολύ απλά δεν ξέρουμε με σιγουριά το ποιος θα αγωνιστεί”

Για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ:

“Θα είναι ένας παιχνίδι μεγάλης δυσκολίας. Όπως πάντα λέμε όμως δεν χάνεις ένα ματς πριν το ξεκινήσεις. Εμείς θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε τον αγώνα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.

Για τον εάν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα:

“Έχω αποφασίσει ποιοι θα παίξουν όμως δεν θα παρουσιάσουμε την ομάδα. Σίγουρα υπάρχει η πιθανότητα να παίξουν και άλλα νέα πρόσωπα. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Όμως δεν θα ήθελα να παρουσιάσω την ενδεκάδα”

Για τον στόχο του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι:

“Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας. Ερχόμαστε εδώ για να κερδίσουμε και εάν όχι να κερδίσουμε να πάρουμε βαθμούς. Υπάρχει πίεση σε εμάς αλλά δεν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο”.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

“Καταρχήν το πρωτάθλημα δεν παίζεται με έναν αντίπαλο (τον Παναθηναϊκό) αλλά με άλλες 15. Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Το πιο σημαντικό είναι το αυριανό. Έχουμε πολλά προβλήματα. Όμως όλοι οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι να υπερασπιστούν την φανέλα της ομάδας και διατεθειμένοι να πάνε να κερδίσουν”.