“Περιμένουμε την απάντηση Δέλλα για να δούμε πως θα κινηθούμε”

Mε το αυτί κολλημένο στο ακουστικό περιμένουν στην ΑΕΚ την απάντηση του Τραϊανού Δέλλα για το αν θα αναλάβει ή όχι προπονητής των Κιτρινόμαυρων. Ο διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης δηλώνει επιφυλακτικός εκτός των άλλων για το μέλλον της ομάδας, παρότι είναι κοντά σε συμφωνία με την πλευρά Βιντιάδη-Χάρις.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ανδρέας Δημητρέλος στον ραδιοφωνικό σταθμό novasportfm 94,6 αν η ομάδα λάβει αρνητική απάντηση από τον “Αίαντα”, τότε θα στρέψει το ενδιαφέρον της σε άλλες επιλογές. Όπως δήλωσε, ζήτησε από τον πρώην διεθνή αμυντικό να απαντήσει στην πρόταση μέχρι σήμερα το απόγευμα, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να χαθεί άλλη μία μέρα.

Για τη διακοπή της συνεργασίας με τον Βαγγέλλη Βλάχο, ανέφερε ότι ήταν άτυχος σε σχέση με τα αποτελέσματα και τις συγκυρίες. Τόνισε μάλιστα ότι η Ένωση δεν συζητάει με άλλους προπονητές γι' αυτό και διέκοψε πρώτα τη συνεργασία της με τον Βλάχο και μετά ξεκίνησε επαφές με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Όσον αφορά στον Θωμά Μαύρο, είπε ότι κανένας δεν είχε τη διάθεση να φύγει από την ομάδα, παρά τις διαφωνίες που μπορεί να υπήρχαν κατά καιρούς. Υποστήριξε μάλιστα, ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα του επιρρίψουν ευθύνες για την αποχώρηση Μαύρου .

Για το θέμα των επενδυτών Βιντιάδη και Χάρις είπε ότι σε περίπου μία εβδομάδα θα έχουν ληφθεί οι αποφάσεις από την άλλη πλευρά. “Μας έχουν πει ότι θα αποφασίσουν αφενός τον τρόπο που θα μπουν στην εταιρεία και αφετέρου να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία που τους έχουμε δώσει μέσω κάποιων ελεγκτών. Πρόθεσή τους είναι να μπουν στην ΠΑΕ, αλλά οι μεγάλες συμφωνίες μπορούν να χαλάσουν στο παρά ένα. Εγώ είμαι επιφυλακτικός. Είμαστε πολύ κοντά, αλλά ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία. Θέλω να πιστεύω πως μέχρι τις 20-25 Οκτωβρίου να έχουμε συμφωνήσει. Αν δεν έρθει κάποιος επενδυτής σύντομα, δεν θα μπορέσουμε να το τραβήξουμε πάρα πολύ ακόμα”.