Ο Ατρόμητος σκαρφάλωσε στο Έβερεστ

Τι χρονιά κι αυτή για τους Περιστεριώτες! Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με όνειρα και ελπίδες, που τελικά αποδείχθηκαν φρούδες στη δυτική όχθη.

Χρειάστηκε πέντε συν δύο αγώνες για να αλλάξουν όλα. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα άλλαξε άρδην το κλίμα στον Ατρόμητο και η ενδεχόμενη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι στην τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ την Κυριακή, θα αλλάξει μια και για πάντα την ιστορία του. Αν κερδίσει, εξασφαλίζει το δεύτερο ελληνικό εισιτήριο για το Champions League. Μπορεί να τα καταφέρει και με ισοπαλία, αν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει στα Γιάννενα τον ΠΑΣ.

Ο κόσμος αγκάλιασε ξανά την ομάδα

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 400 οπαδοί του Ατρομήτου βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να αποθεώσουν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της "πτήσης της χαράς"! Εντελώς άλλο σκηνικό επικρατούσε κάτι λιγότερο από δύο μήνες πριν (6     Απριλίου), όταν αποδοκιμαζόταν μέσα στο Γήπεδο του Περιστερίου, τόσο ο τότε προπονητής Νίκος Αναστόπουλος, όσο και οι παίκτες.

Οι κυανόλευκοι ποδοσφαιριστές πήγαν στο πάρκινγκ του γηπέδου και έφευγαν ένας ένας, με τους φιλάθλους να φωνάζουν ρυθμικά τα ονόματα τους και να τους ζητούν τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης της Κυριακή.

Όταν εμφανίστηκε ο "ήρωας της Τούμπας", Στέφανο Ναπολεόνι, ο κόσμος σταμάτησε το αμάξι του Ιταλού. Κάποιοι μπήκαν μέσα για να αποθεώσουν τον ποδοσφαιριστή που έφερε τα πάντα τούμπα στην Τούμπα. Παρόμοια αντιμετώπιση είχε και ο Μπρίτο.

Αλλάζει στάση -και μένει;- ο Σπανός

Η μεγαλύτερη αλλαγή-κέρδος από αυτή την... ξέφρενη πορεία είναι η στάση του Γιώργου Σπανού. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, με βραδινές δηλώσεις του την Τετάρτη στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, άφησε να εννοηθεί ότι ενδεχόμενη έξοδος στο Champions League θα γεμίσει τις τσέπες των ποδοσφαιριστών με πλουσιοπάροχο πριμ, ενώ ο ίδιος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει τελικά στις τύχες της ομάδας και να την ενισχύσει ενόψει της μεγάλης ευρωπαϊκής πρόκλησης!