Λίγες οι πιθανότητες για Δέλλα

Τον Τραϊανό Δέλλα προσέγγισε ο Ανδρέας Δημητρέλος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ. Ο διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης για μια ακόμη φορά επέλεξε να αιφνιδιάσει και η ρήξη με τον Θωμά Μαύρο διαφαίνεται οριστική.

Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ κατ' άλλους αποτελεί μια πρώτη επαφή, κατά τους περισσότερους πρόκειται για ουσιαστικό ενδιαφέρον. Κατ' εμάς, έχει λίγες πιθανότητες να επαληθευτεί.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν κατέχει το ανάλογο δίπλωμα προπονητή FIFPro που προβλέπεται για να αναλάβει την ΑΕΚ ενώ ο Μπλένταρ Κόλα, τον οποίο θα ήθελε για βοηθό προπονητή, έχει προχωρήσει σε αρχική συμφωνία για βοηθός του Τόνι Σαβέβσκι στην κυπριακή Ομόνοια. Ο "Κολοσσός" πέρασε όλο του το καλοκαίρι στη Ρόδο παρακολουθώντας σεμινάρια προπονητικής ώστε να αποκτήσει το πρώτο δίπλωμα. Για να προπονήσει όμως ομάδα Superleague, το δίπλωμα αυτής της κατηγορίας δεν είναι αρκετό βάση των νέων -αυστηρότερων- κανόνων της UEFA.

Η ΑΕΚ χρειάζεται έμπειρο προπονητή για να ανασυγκροτήσει το άπειρο και νεαρό έμψυχο δυναμικό και η περίπτωση Δέλλα αποτελεί απλά θέμα εκδήλωσης θαυμασμού του Δημητρέλου στην προσωπικότητα και την αθλητική φυσιογνωμία του Τραϊανού. Δεν αποκλείεται πάντως να προχωρήσει αργότερα η περίπτωση του Δέλλα, όταν και θα έχει εξασφαλίσει την ανάλογη άδεια.