Είναι Ατρόμητος και θέλει Champions League

Στόχος του Ατρομήτου είναι η πρώτη θέση των πλέι-οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, όπως δήλωσε ο Γιώργος Σπανός. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Περιστερίου, μίλησε για τον καλό δεύτερο γύρο πρωταθλήματος που έκανε η ομάδα του αλλά και για την έλευση του Γιώργου Παράσχου.

"Μετά και τις δυο πρώτες αγωνιστικές, μπορούμε να λέμε ότι πάμε για την πρώτη θέση. Νομίζω ότι δικαιούμαστε να το λέμε. Η πρώτη θέση είναι ανοιχτή για όλους και θα παιχτεί μέχρι το τέλος το ποιος θα την κατακτήσει. Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις. Εμείς κάναμε έναν καλύτερο δεύτερο γύρο, οι προσθήκες του Ιανουαρίου βοήθησαν και καταφέραμε να μπούμε στα πλέι-οφ. Βοήθησε αρκετά και η έλευση Παράσχου στην ομάδα", τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο Αθλητικό Μetropolis.

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου ρωτήθηκε και για την περίπτωση του Τσαρλς Ιτάνζ και τις φήμες που τον θέλουν να φοράει εκ νέου τη φανέλα με το αστέρι.

"Δεν έχω καμία γνώμη για τον Ιτάνζ, αφού πλέον είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Δεν μου επιτρέπεται να σχολιάσω την απόφαση της ομάδας. Όσον ήταν στην ομάδα μας, ήταν υπόδειγμα ποδοσφαιριστή. Είναι επαγγελματίας. Το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα των λαθών. Λάθη γίνονται και πολύ συχνά", ενώ για το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει, ανέφερε:

"Αυτό είναι κάτι πολύ υποθετικό. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι τα πλέι οφς. Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι, δεν έχουμε κάνει προς το παρόν κανένα σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά".

Πηγή: novasports.gr