Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάχος για την κακή διαιτησία

Ο διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης ζήτησε συγγνώμη από τους ιδιοκτήτες της αρκαδικής ΠΑΕ, Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη. Οι τελευταίοι του είπαν να βγει να τη ζητήσει δημόσια και να παραδεχτεί ότι είναι αλήτης και τότε εκείνος έβαλε τα κλάματα, λέγοντας πως "κατέστρεψα την καριέρα μου".

Η σκηνή διαδραματίστηκε παρέα με τον Σταύρο Τριτσώνη. "Δεν γίνεται δεκτή η συγγνώμη σου! Να βγεις και να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη και να πεις ότι είσαι αλήτης", του απάντησαν οι κ.κ. Μπάκος και Καϋμενάκης.

Ο Γιάχος ξέσπασε. "Έχασα μια καλή ευκαιρία να κάνω μια καλή διαιτησία. Κατέστρεψα την καριέρα μου".

Νωρίτερα "ξεσπάθωσε" κατά του διαιτητή του τελικού Κυπέλλου ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Θανάση Γιάχο "αλήτη" θεωρώντας πως διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Οι Αρκάδες, οι οποίοι ηττήθηκαν με σκορ 3-1 στην παράταση, διαμαρτύρονται δικαιολογημένα κυρίως για μια απόφαση στο δεύτερο ημίχρονο με το ματς στο 1-1, όταν δεν υποδείχθηκε πέναλτι και αποβολή σε χέρι του Μανιάτη πάνω στη γραμμή.

Έξω φρενών μετά το τέλος του αγώνα, ο κ. Μπάκος έκανε στην κάμερα του OTE TV την ακόλουθη δήλωση:

"Σήμερα δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός, αλλά η αλητεία. Τι άλλο να πούμε; Είδατε και μόνοι σας. Μιλάμε για τον αλήτη τον Γιάχο. Ο Γιάχος ο αλήτης κέρδισε. Και όλη η αλητοπαρέα".

Πηγή: www.sport-fm.gr