Πεντάστερη Βασίλισσα

Καταπληκτική εμφάνιση και νίκη με 5-1 για τους Μερένγκες του Χοσέ Μουρίνιο χθες στο Σαντιάγο Μπερναμπέου επί της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Οι... στενοχώριες και οι έγνοιες του Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται ότι ανήκουν πια στο παρελθόν καθώς προέχει το κίνητρο της φορμαρίσματος της "Βασίλισσας" για να είναι έτοιμη στη μεγάλη πρόκληση της επόμενης Κυριακής στο Καμπ Νου της Βαρκελώνης.

Η νίκη επί της Λα Κορούνια χρησίμευσε ως πρόβα τζενεράλε για τις επιθετικές διαθέσεις των Μαδριλένων. Η ομάδα της Γαλικίας έκανε το λάθος να προηγηθεί στο 16' με γκολ του Ρίκι. Στο 23' ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Ντι Μαρία. Ο τελευταίος έκανε το 2-1 στο 38'. Κριστιάνο Ρονάλντο και πάλι στο 44' και στο 84' με πέναλτι που κέρδισε ο Τσάμπι Αλόνσο και Πέπε στο 66' διαμόρφωσαν το τελικό 5-1.

Με το χθεσινό του χατ-τρικ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφθασε τα 118 τέρματα στο πρωτάθλημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης και χρειάζεται άλλο ένα για να ισοφαρίσει τον Αμάνθιο στην ένατη θέση των σκόρερ όλων των εποχών της "Βασίλισσας".

Η ομάδα των Μουρίνιο-Ρονάλντο κατέχει την έκτη θέση και απέχει οκτώ βαθμούς από τη... μισητή Μπαρτσελόνα πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής.