Όταν… σηκώθηκε ο Μέσι

Μέχρι να σηκωθεί ο Λιονέλ Μέσι για να περάσει στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις στο "Καμπ Νου" η ομάδα του έχανε με 2-1. Ώσπου να γίνει η αλλαγή η ομάδα του είχε ισοφαρίσει και ο ίδιος με δύο γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 που έφερε τους Καταλανούς μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Οι Ανδαλουσιάνοι "πάγωσαν" τη Βαρκελώνη, που ήταν μουδιασμένη από το 3-0 της Μπάγερν. Προηγήθηκαν δύο φορές, με τον Παμπόν στο 2’ και τον Πέρεθ στο 43’, αλλά δεν… άντεξαν στη θέα του "Λέο". Λίγο πριν μπει σαν αλλαγή ο Αργεντινός, ο Βίγια ισοφάρισε με κεφαλιά στο 56’ για δεύτερη φορά στο ματς (είχε προηγηθεί το 1-1 από τον Αλέξις στο 9’). Ο Μέσι ανέλαβε να τελειώσει το ματς, καθώς στο 60’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ (είχε και δοκάρι λίγο μετά με τον ίδιο τρόπο) και στο 71’ προ κενής εστίας από ασίστ του Αλέξις διαμόρφωσε το τελικό 4-2 φτάνοντας τα 46 γκολ στο πρωτάθλημα. 

Η "Μπάρτσα" έφτασε τους 88 βαθμούς, έντεκα παραπάνω από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης κι ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε. Η Μπέτις έμεινε στους 49 και στο -4 από το Europa League.

Πηγή: sport-fm