Μουντιάλ για ξενύχτες!

Η διαφορά έξι ωρών που έχει η χώρα μας με τη Βραζιλία θα αναγκάσει τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους να ξενυχτήσουν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στη χώρα του καφέ.

Οι Βραζιλιάνοι διοργανωτές έλαβαν εν συνόλω υπόψη τη διαφορά ώρας με τη Γηραία Ήπειρο.

Οι αγώνες που θα γίνουν σε Σάο Πάολο, Μπέλο Οριζόντε, Μπραζίλια, Κοριτίμπα, Φορταλέζα, Νατάλ, Πόρτο Αλέγκρε, Ρεσίφε, Ρίο ντε Τζανέιρο και Σάλβαδορ θα έχουν πέντε ώρες διαφορά με την Κεντρική Ευρωπαϊκή Ώρα. Οι πόλεις Κιουάμπα και Μανάους έχουν έξι ώρες (και άρα επτά με την Ελλάδα).

Όπως ανακοινώθηκε από τη FIFA, οι αγώνες της φάσης των ομίλων θα διεξάγονται στις 13:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00 και 21:00 σε ώρα Βραζιλίας και οι αγώνες των νοκ-άουτ φάσεων στις 13:00 και 17:00. Στις 17:00 θα διεξαχθεί και ο τελικός της διοργάνωσης. Κάντε την πρόσθεση και δείτε ότι σε ελληνική ώρα θα ξεκινήσει στις 23:00.

Αν και οι διοργανωτές δεσμεύτηκαν ότι για την επιλογή ωρών των αναμετρήσεων των ομίλων, θα ληφθεί υπόψη η γεωγραφία των ομάδων που θα έχουν προκύψει από την κλήρωση, υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο να απολαύσουμε αγώνα της εθνικής Ελλάδος, αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και προκριθεί, με ώρα έναρξης τις 03:00 το πρωί !