Ο Καραγκούνης για υποψήφιος παίκτης της σεζόν της Φούλαμ

Έχει αφήσει το στίγμα του ο Γιώργος Καραγκούνης στη Φούλαμ! Η πολύ καλή χρονιά στο Κρέιβεν Κότατζ αναγνωρίζεται από τη διοίκηση και τους οπαδούς και ενδέχεται να εξαργυρωθεί ακόμη και με την τιμή του καλύτερου παίκτη της ομάδας για τη φετινή σεζόν!

Ο βρετανικός σύλλογος διέξαγει ψηφοφορία για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς, ανάμεσα στους Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Μπριτ Χάνγκελαντ, Μαρκ Σβάρτσερ, Σάσα Ρίντερ και Γιώργο Καραγκούνη.

Οι φίλαθλοι της Φούλαμ, μπορούν να ψηφίζουν στην επίσημη ιστοσελίδα της, για να αναδείξουν τον πολυτιμότερο, με τον Έλληνα μέσο να είναι κοντά στην πολύ μεγάλη διάκριση στην πρώτη του χρονιά στην Premier League.

Ο Καραγκούνης έχει αγωνιστεί συνολικά σε 25 παιχνίδια, στα 20 εκ των οποίων ως βασικός, ενώ έχει και το καλύτερο ποσοστό εύστοχων πασών στον σύλλογο, με το εξωφρενικό 90,9%.

Στην ιστοσελίδα του συλλόγου, γίνεται αναφορά για την ψυχή και τη διάθεση που δείχνει παρά τα 36 του χρόνια, αλλά και στα εκπληκτικά γκολ που πέτυχε κόντρα σε Μπλάκπουλ και Γουίγκαν.

H ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 9 Μαΐου 2013.