Πρόεδρος Ντόρτμουντ: Κλειδώθηκε μόνος του στην τουαλέτα!

Στα τελευταία λεπτά ενός κρίσιμου ποδοσφαιρικού αγώνα, η τουαλέτα του γηπέδου είναι το τελευταίο μέρος που σκέφτεται να επισκεφθεί κανείς.

Στο δεύτερο ημιτελικό της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, οι τουαλέτες όχι μόνο δεν ήταν άδειες, αλλά φιλοξένησαν και έναν σελέμπριτι!

Ο πρόεδρος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε δεν άντεξε να παρακολουθήσει τα τελευταία λεπτά του αγώνα κόντρα στη Βασίλισσα και επέλεξε να κλειδωθεί στην τουαλέτα!

"Για πρώτη φορά στη ζωή μου έπρεπε να τα παρατήσω. Έχω προβλήματα με την καρδιά μου. Οπότε, πήγα στις τουαλέτες, κλειδώθηκα μέσα σε μία, κάλυψα τα αυτιά μου και απλά κοιτούσα το ρολόι μου. Αισθάνθηκα χιλιάδες σκέψεις μέσα στο μυαλό μου. Το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει", δήλωσε ο Βάτσκε.

Ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίκαελ Ζορκ, παραδέχτηκε ότι τα "βρήκε σκούρα" με την υπερβολική ένταση που τον κατέκλυζε στο φινάλε και έτρωγε τα νύχια του.

"Όταν τελειώσε ο αγώνας, ένιωσα τέλεια. Κερδίσαμε πολύ υψηλή φήμη στην ποδοσφαιρική Ευρώπη τη φετινή χρονιά. Νόμιζα ότι ήμουν κοντά στην καρδιακή προσβολή μέχρι να λήξει!", συνέχισε ο πρόεδρος της ομάδας της Βεστφαλίας.