Λύση εκ των έσω στον ΠΑΟΚ στη μετά Δώνη εποχή

Το ηλεκτροσόκ του Ιβάν Σαββίδη ήρθε νωρίτερα. Ο Γιώργος Δώνης βλέπει την πόρτα την εξόδου από την Τούμπα. Το θέμα που έχει απομείνει είναι η καταβολή της αποζημίωσης προς τον Έλληνα προπονητή, ως προς την ημερομηνία που θα δοθεί και ως προς το ποσό που θα συμφωνηθεί.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ προτίμησε να μη δώσει άλλη ευκαιρία στο Δώνη και να αξιοποιήσει το διάστημα ως τις 15 Μαΐου, όταν ξεκινούν τα πλέι-οφ ώστε να βρει αντικαταστάτη προπονητή και παράλληλα, να προετοιμάσει την ομάδα για τη νέα εποχή.

Αυτή η εξέλιξη καθιστά σχεδόν απαγορευτική την έλευση ξένου προπονητή με "μεγάλο όνομα", από Γερμανία ή Ισπανία, όπως ήθελε από νωρίτερα μέσα στη σεζόν ο Τσιστιακόφ. Το ίδιο ισχύει και για την επιλογή Τσιώλη, ο οποίος, εξάλλου, ζει "μεγάλες στιγμές" με τον Αστέρα Τρίπολης.

Άλλωστε, ο Σαββίδης, στο θέμα αυτό, φαίνεται να παραμερίζει τον Τσιστιακόφ και να βρίσκει λύση μόνος του.

Ακούστηκαν πολλά ονόματα για την αντικατάσταση του Δώνη, με πρώτα των Γιοβάνοβιτς και Ζόρζε Κόστα, ωστόσο, το πλέον πιθανό είναι ο ΠΑΟΚ να πορευτεί στα πλέι-οφ με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο στα έξι κρίσιμα παιχνίδια που θα κρίνουν την ευρωπαϊκή του αφετηρία, ώστε να υπάρξει χρόνος να βρεθεί ο κατάλληλος τεχνικός που θα καταστρώσει τα πλάνα της ερχόμενης σεζόν.