Στέλνουν το Σουάρεζ για διαχείριση θυμού

Η Λίβερπουλ στηρίζει με τον τρόπο της τον Λουίς Σουάρεζ! Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού δηλώνει ότι δεν θα πουλήσει τον παίκτη, ακόμη κι αν τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όπως προοιωνίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη φορά που προέβη σε παρεμφερή απονεννοημένη κίνηση, είχε τιμωρηθεί από τις πειθαρχικές ολλανδικές ποδοσφαιρικές Αρχές με επτά αγωνιστικές, όταν δάγκωσε τον Ότμαν Μπακάλ της Αϊντχόφεν το 2010.

Ωστόσο, στέλεχη των κόκκινων συναινούν, με δηλώσεις τους σε αγγλικές αθλητικές ιστοσελίδες ότι ο παίκτης χρειάζεται ειδικό ψυχολογικό σύμβουλο για διαχείριση του θυμού του.

Η συμπεριφορά του Σουάρεζ να δαγκώσει τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο μπράτσο θεωρήθηκε από τον Γκόρντον Τέιλορ, τον επικεφαλής της πειθαρχικής επιτροπής της Ομοσπονδίας ως "ανεξήγητη" και ως "απόφαση που δε λύνεται με μια απλή συγγνώμη".

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε ότι τιμώρησε με υψηλό πρόστιμο, το ακριβές ποσό του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, τον Ουρουγουανό στράικερ και τα χρήματα θα δοθούν στο σύλλογο υποστήριξης των αδικοχαμένων θυμάτων της τραγωδίας του Χίλσμπορο το 1989.

"Για τη μη αποδεκτή συμπεριφορά μου, ο σύλλογός μου με τιμώρησε με πρόστιμο", δήλωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Σουάρεζ και πρόσθεσε: "ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα στους οπαδούς της Λίβερπουλ και τον Ιβάνοβιτς".

Η πρώτη... παρεκτροπή του Ουρουγουανού στράικερ: