Με Τοροσίδη σκόρερ η πρόκριση της Ρόμα στον τελικό του κυπέλλου

Η ήττα της Ίντερ με σκορ 2-1 στο Ολίμπικο από τη Ρόμα για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας δεν έφτασε στους νερατζούρι για να χρησιμοποιήσουν την έδρα τους και να προκριθούν.

Κι αυτό συνέβη επειδή η Ρόμα είχε Ντέστρο και Τοροσίδη την Τετάρτη.

Ο Ιταλός ταλαντούχος φορ πέτυχε δύο τέρματα στη νίκη των τζιαλορόσι με 3-2 μέσα στο Τζουζέπε Μεάτσα, ενώ είχε σκοράρει και ένα τέρμα στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στη Ρώμη.

Στο Μιλάμνο, ήταν η γηπεδούχος Ίντερ εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 22', ύστερα από ασίστ του Τομάσο Ρόσι και έτσι, προσωρινά βρισκόταν στον τελικό του Coppa Italia.

Τα δύο γκολ του Ντέστρο έφεραν τα πάνω-κάτω στον αγώνα, για να συμπληρώσει ένα καταπληκτικό γκολ ο Τοροσίδης στο 74'.

Έπειτα από πάσα του Μαρκίνιο, πήρε τη μπάλα στα δεξιά, λίγο πριν τη μεγάλη περιοχή. Με το που πάτησε εντός περιοχής, ο διεθνής αμυντικός ήταν κλεισμένος από τρεις αντιπάλους.

Πραγματοποίησε ένα γρήγορο, ευθύβολο και "γεμάτο" σουτ και άφησε εμβρόντητο τον Σλοβένο τερματοφύλακα Χαντάνοβιτς. Η μπάλα έφτασε στο δεξί παραθυράκι του. Ο Βασίλης Τοροσίδης έκανε το 3-1 και έβαλε τα θεμέλια της τελικής επικράτησης.

Αργότερα, η Ίντερ μείωσε στο 80' με τον Αλβάρεζ, αλλά το κακό είχε γίνει. Χρειαζόταν, άλλωστε, άλλα τρία γκολ...

Η Ρόμα, με τον Βασίλη Τοροσίδη να αγωνίζεται ενενήντα λεπτά και να χρίζεται και σκόρερ και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη στον πάγκο, προκρίθηκε στον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Λάτσιο.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα.