Χωρίς αλγερινό στοιχείο ο Ολυμπιακός με τον Πανθρακικό

Χωρίς τους Ράφικ Τζιμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν θα παίξει ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου ελλάδας κόντρα στον Πανθρακικό.

Οι δύο Αλγερινοί συνέχισαν με συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπεία, λόγω των κακώσεων που έχουν υποστεί στον δεξιό ταρσό, σχεδόν στο ίδιο σημείο με αποτέλεσμα ο Μίτσελ να τους αποκλείσει από την αποστολή για το ματς της Πέμπτης.
Με ήπιες ενοχλήσεις στη μέση έμεινε εκτός προπόνησης ο Ντρίσα Ντιακιτέ, ενώ αντίθετα κανονικά γυμνάσθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα και τέθηκε στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα οι Μανώλης Σιώπης, Παιδάκης και Ιωαννίδης.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο κ. Μίτσελ ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι. Αναλυτικά: Κάρολ, Μέγιερι, Κοντρέρας, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Ιωαννίδης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Πηγή: novasports.gr