Φοβούνται προβοκάτσια επεισοδίων στον Άρη

Η διοίκηση του Άρη ζήτησε και πήρε 1.200 εισιτήρια για τον αγώνα της 30ής και τελευταίας -κρισιμότατης- αγωνιστικής της Superleague, με αντίπαλο την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ωστόσο, η εκδρομή οργανώνεται με πολύ μεγάλη προσοχή, καθώς, όπως διαρρέεται από τη Χαριλάου, στον Άρη φοβούνται το ενδεχόμενο προβοκάτσιας με "κατασκευή" επεισοδίων δήθεν οπαδών της ομάδας, ώστε να τιμωρηθεί εξίσου.

Η μετέωρη κατάσταση με την ΑΕΚ, αν και όχι ασυνήθιστη στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει δημιουργήσει εύλογους φόβους σχετικά με το να κριθεί ο υποβιβασμός έξω από τα γήπεδα. Οι διαστάσεις που μπορεί να πάρει αυτό το φαινόμενο είναι, πράγματι, άγνωστες.

Στον Άρη προσέχουν για να έχουν. Αργά το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε έκτακτη -και αναλυτική- σύσκεψη μεταξύ μελών της διοίκησης και των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας.

Εξάλλου, τα εισιτήρια για Ξάνθη παραλαμβάνονται το μεσημέρι της Τετάρτης από τους επιτελείς της ΠΑΕ και από το απόγευμα θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου (κυρίως των οργανωμένων), προκειμένου άπαντες να πρετοιμαστούν εγκαίρως για το τελευταίο ταξίδι της χρονιάς.