Ο Λιονέλ Μέσι εντυπωσιακός σε ηλικία έξι ετών

Καμιά φορά η κλίση του καθενός φαίνεται από μικρή ηλικία. Οι μπόμπιρες, δρώντας αυθόρμητα και κάτω από το παιδικό τους ένστικτο, δείχνουν τι πραγματικά μπορούν και τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους.

Βλέποντας τον Λιονέλ Μέσι σε ηλικία 25 μόλις χρονών, στην οποία βρίσκεται τώρα, να διασύρει αντιπάλους, να κάνει φαντασμαγορικές ενέργειες και να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, είναι λογικό να σκέφτεται ότι σχεδόν... γεννήθηκε με μια μπάλα στα πόδια. Ότι δηλαδή από μικρός γοητευόταν από τη στρογγυλή Θεά, αλλά και γοήτευε όταν την κοντρόλαρε.

Αν νόμιζατε ότι σ' αυτό εδώ το σημείο του κειμένου, θα το διαψεύδαμε και θα σας λέγαμε "τελικά, στο παρελθόν, δε συνέβησαν έτσι τα πράγματα", κάνετε λάθος!

Το κανάλι της Μπαρτσελόνα βρήκε βίντεο -σε μορφή VHS- από το 1993, όπου ο Μέσι, σε ηλικία μόλις έξι ετών -έξι παρά, για την ακρίβεια- "μιλάει με τη μπάλα" και κάνει πλάκα, χωρίς να το θέλει, με τα υπόλοιπα παιδιά.

Άλλωστε, μετά το καταπληκτικό γκολ που πετυχαίνει, όπου πέρασε σχεδόν όλους τους αντίπαλους πιτσιρίκους, κατεβάζει με σύνεση και μετριοπάθεια το κεφάλι και σε καμία περίπτωση δε θυμίζει αλαζονικό παιδάκι.

Απολαύστε το βίντεο, που ανακάλυψε η Μπαρτσελόνα για το "καμάρι" της. Αν το είχατε δει τότε, σίγουρα θα υποθέτατε ότι αυτό το πιτσιρίκι, ο σούπερ μπόμπιρας θα είχε πολύ μεγάλη εξέλιξη.

Και όντως την είχε...