Το τέταρτο αστέρι στη φανέλα του Ολυμπιακού

Το νέο του λογότυπο με τα τέσσερα αστέρια, ένα για κάθε δέκα πρωταθλήματα, όπως είθισται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, παρουσίασε ο Ολυμπιακός.

Τη φανέλα των ερυθρολεύκων θα κοσμούν πια τα τέσσερα αστέρια, ενώ ο Ολυμπιακός δημιούργησε συλλεκτική μαύρη φανέλα, στην οποία, οι χρονολογίες κατάκτησης των πρωταθλημάτων "οικοδομούν" τον αριθμό 40.

"Φέτος δεν γιορτάζουμε μόνο για ένα πρωτάθλημα, γιορτάζουμε για ένα συγκλονιστικό ποδοσφαιρικό κατόρθωμα, την συμπλήρωση των 40 πρωταθλημάτων από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας την στιγμή που ΟΛΕΣ οι άλλες ομάδες μαζί έχουν 37", δήλωσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε τις δράσεις που θα λάβουν χώρα τις προσεχείς ημέρες και οι οποίες σταδιακά θα οδηγήσουν στη γιορτή της 30ής αγωνιστικής, αμέσως μετά το ματς με τον Πανιώνιο, στο Γ. Καραϊσκάκης.

Η επίσημη σελίδα του πειραϊκού συλλόγου αναφέρει ότι θα πρόκειται για "φιέστα γεμάτη συμβολισμούς, η οποία θα έχει ως κεντρική «αρτηρία» την ιστορία της ομάδας".

"Ο Πειραιάς και η Ελλάδα γιορτάζουν για το καμάρι τους με ενέργειες και εκδηλώσεις που αρχίζουν αρκετές ημέρες πριν την κορύφωση των εορτασμών", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της "Καραϊσκάκης Α.Ε.", Βασίλης Βασιλειάδης.