Σκόρερ και πάλι ο Κονέ σε γκραν-γκινιόλ Μπολόνια-Τορίνο

Με γκολ του Παναγιώτη Κονέ, με κεφαλιά, το έκτο του Έλληνα διεθνή μέσου στη φετινή Serie A, ξεκίνησε την ανατροπή η Μπολόνια επί της Τορίνο, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Η Τορίνο... βυθίζεται όλο και περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα της πρώτης τη τάξει κατηγορίας της Ιταλίας, εν μέρει εξαιτίας της αναξιόπιστης άμυνάς της. Στη σαββατιάτικη αναμέτρηση, ωστόσο, κατάφερε να "κλέψει" το βαθμό της ισοπαλίας από τους ροσομπλού, στους οποίους αγωνίζεται και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (ξεκίνησε βασικός, έγινε αλλαγή στο 61').

Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Γκρανάτα, παρ' όλα αυτά, άνοιξε το σκορ και αιφινίδιάσε τους γηπεδούχους με γκολ του Μπαρέτο στο 25'.

Από σέντρα του Μόρλεο, ο Κονέ ισοφάρισε σε 1-1, για να δώσει προβάδισμα στη Μπολόνια ο Γκουαρέντε στο 86', έπειτα από πάσα του Γκαμπιαντίνι.

Το Ρενάτο Νταλ' Άρα "σείστηκε" και ο Στέφανο Πιόλι βιάστηκε να κάνει την τρίτη του αλλαγή για λόγους στρατηγικής. Απέσυρε όμως το... γούρι του, τον Παναγιώτη Κονέ -τον αντικατέστησε ο ψηλός (1.93μ.) Δανός στόπερ Φρέντερικ Σόρενσεν και κάπως έτσι η Τορίνο έκλεψε την ισοπαλία με γκολ του Ρολάντο Μπιάνκι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων!