Από την Ισπανία σερβίρεται το δεύτερο πιάτο του Champions League

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα, σε Ανδαλουσία και Μαδρίτη, "χτυπά" η καρδιά του Champions League.
Οι δύο έτεροι προημιτελικοί της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης διεξάγονται το βράδυ της Τετάρτης.

Η Μάλαγα υποδέχεται τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Λα Ροσαλέδα και έχει την ευκαιρία να συνεχίσει με νίκη, όπως συμβαίνει και στο πρωτάθλημα της Primera Division, όπου επικράτησε με σκορ 3-1 εκτός έδρας της Ράγιο Βαγεκάνο.

Ο Ζούλιο Μπαπτίστα σκόραρε στον αγώνα, έχοντας μόλις πρόσφατα ξεπεράσει το μακροχρόνιο πρόβλημά του στον αχίλλειο τένοντα.

Οι Ιγκνάσιο Καμάτσο και Ντούντα επιστρέφουν στην αποστολή της ομάδας του Πελεγκρίνι, ενώ νοκ-άουτ έχει τεθεί ο Ελιζέου, λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Στον αντίποδα, η Ντόρτμουντ προέρχεται από σπουδαία νίκη στην έδρα της Στουτγάρδης, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε φουλ φόρμα. Επιστρέφει ο Σεμπάστιαν Κελ και ο Μαρσελ Σμέλτζερ θα αγωνιστική, έστω και φορώντας προστατευτική μάσκα.

Ρεάλ Μαδρίτης - Γαλατασαράι

Όσο κι αν "ντοπάρει" ψυχολογικά και φανατίσει τους ποδοσφαιριστές του ο Φατίχ Τερίμ, φοβάται κι εκείνος κατά βάθος το αχανές Σαντιάγο Μπερναμπέου και το πώς θα το αντιμετωπίσουν οι παίκτες του.

Ξεκούραστοι για τη Βασίλισσα θα είναι οι Φάμπιο Κοεντράο και Ραφαέλ Βαράν, οι οποίοι -ως τιμωρημένοι- δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο στο Λα Ρομαρέδα με αντίπαλο τη Σαραγοσα (τελικό σκορ 1-1).

"Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου. Ταξιδέψαμε ως εδώ, γνωρίζοντας ότι το βράδυ της αναμέτρησης, θα πιέσουμε τα ίδια τα όριά μας", δήλωσε ο Φατίχ Τερίμ.