Δένει στο λιμάνι ο Κάρολ

Με τα ερυθρόλευκα θα αγωνίζεται για μία ακόμα σεζόν, ο Ρόι Κάρολ, καθώς ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είχε συνάντηση με τη διοίκηση των Πειραιωτών και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Είχαν προηγηθεί αρκετές συναντήσεις με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων με τους Πειραιώτες. Χθες συζητήθηκαν οι τελικές λεπτομέρειες για την συνέχιση της συνεργασίας τους και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, απομένει μόνο το τυπικό μέρος με μόνη τη διαφορά που υπήρχε για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου να επιλύεται.

Οι Πειραιώτες ήδη έχουν πραγματοποιήσει επαφές για την απόκτηση τερματοφύλακα, καθώς χρειάζονται και μία καλή λύση για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ το πιθανότερο είναι ότι αν προβούν στην απόκτηση και δεύτερου γκολκίπερ, θα είναι μικρός σε ηλικία για να μπορέσει να ενσωματωθεί σταδιακά στην ομάδα και να έχει προοπτική για το μέλλον.

Σύμφωνα με απογευματινές αντιδράσεις από πλευράς Ολυμπιακού, ωστόσο, στην πλατεία Αλεξάνδρας δεν κάνουν λόγο για συμφωνία παρά μόνο ότι υπάρχουν επαφές με τον διεθνή τερματοφύλακα και τον μάνατζέρ του