Κέρκυρα: Επιστρέφει ο Έντερ, στον προθάλαμο άλλοι πέντε

Επιστρέφει ο Έντερ στη 18άδα της Κέρκυρας, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Βασίλισσα του Βορρά στη Βέροια την Κυριακή για την 27η -τέταρτη από το τέλος- αγωνιστική της Superleague.

Η προπόνηση της Παρασκευής περιελάμβανε διπλό με εξομοίωση αγώνα και σκέψεις για σύστημα 4-2-3-1, με κύριο άξονα ταχύτητα και επιδίωξη του αιφνιδιασμού της γηπεδούχου Βέροιας στις αντεπιθέσεις.

Λρεόν, Γιάντσης, Ηλιάδης, Αθανασίου και Μπουκουβάλας αναμένεται να προλάβουν επίσης την αναμέτρηση. Το απόγευμα της Πέμπτης ακολούθησε "βιντεοθεραπεία" με αγώνες της κυριακάτικης αντιπάλου και η παρακολούθηση βίντεο αναμένεται να επαναληφθεί και το απόγευμα της Παρασκευής.

Αναβολή για την αδειοδότηση της ερχόμενης σεζόν

Στο μεταξύ, αναβολή πήρε η υπόθεση της αδειοδότησης της ομάδας του νησιού των Φαιάκων για την επόμενη σεζόν (2013/14) στη συνεδρίαση της Πέμπτης 28 Μαρτίου.

Την ίδια ημέρα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δικαίωσε το αίτημα του ΑΟ Κέρκυρα για κατάπτωση της εγγυητικής της ΑΕΚ και ετοιμάζεται να λάβει 40.000 ευρώ χρωστούμενα από τη μεταγραφή του τερματοφύλακα Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.