Σκέφτεται και Φυτανίδη ο Παναθηναϊκός

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η καταρχήν συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Καμίλο Μαγιάδα, για την έναρξη της συνεργασίας των δυο πλευρών το καλοκαίρι, με το τριφύλλι να μην σταματά εκεί. Μετά τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό, οι πράσινοι κινούνται για την απόκτηση παικτών και από την ελληνική αγορά, με τους Φυτανίδη και Κόρμπο να είναι οι πρώτοι στόχοι.

Οι δυο ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν από Ατρόμητο και Λεβαδειακό, αντίστοιχα. Οι πράσινοι αναμένεται να έχουν επαφές με τους δυο παίκτες τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή". Αμφότεροι εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο να συνεχίσουν την καριέρα τους στο τριφύλλι. Από εκεί και πέρα, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την περίπτωση του Ούγκο Βιάνα.

Ο Πορτογάλος μέσος θα περιμένει και άλλες προτάσεις, πριν λάβει την οριστική του απόφαση. Οι πράσινοι θεωρούν πως καταλυτικό ρόλο θα παίξει η παρουσία του Βαρέλα, ο οποίος θα προσπαθήσει να πείσει από την πλευρά του, να πείσει τον 30χρονο μέσο να μετακομίσει στην Αθήνα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Πηγή: novasports.gr