Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ o Πάμπλο Γκαρσία

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος σήμερα έδωσε οριστικά τέλος στην πενταετή παρουσία του στην ομάδα, στο ξενοδοχείο Χάγιατ της Θεσσαλονίκης.

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην αίθουσα αποθέωσε τον Πάμπλο Γκαρσία ενώ στο τέλος ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά της ΠΑΕ.

Ο Ουρουγουανός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του αλλά και τον πόνο που ένιωσε τον τελευταίο καιρό από τη συμπεριφορά των ανθρώπων της ομαδας.

"Να μην φοβάται κανείς γιατί δεν θα κόψω κεφάλια. Αυτές είναι οι τελευταίες ημέρες. Εχω σκεφτεί και έχω γράψει κάποια πράγματα αυτές τις ημέρες και τα έγραψα για να μην τα ξεχάσω. Από την καρδιά μου. Ηρθε η ώρα να φύγω, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου και στην μάνα μου που ξέρω ότι με βλέπει και μου έδειξε να είμαι πάντα πιστός και ειλικρινής, ευχαριστώ την γυναίκα μου που ήταν πάντα δίπλα μου στις καλές και κακές στιγμές, είναι μία υπέρχοχη ημέρα. Θα συνεχίσουμε με δύναμη τον δρόμο μας. Γιατί αυτό το κάνουμε από 20 χρονών, στα παιδιά μας, στον Μπέντζαμιν που είναι δίπλα μου, θέλω να μεγαλώσει δυνατός γιατί η ζωή είναι δύσκολη. Είμαι περήφανος γι΄αυτόν. Η γυναίκα μου η πριγκίπισσα μου και ο μικρός που είναι ο Ινδιάνος.

Εγώ είμαι ΠΑΟΚ αν κάποιοι το αμφισβητούν. Ερχομαι από την άλλη άκρη του κόσμου και μπορεί κάποιος να με κατηγορήσει. Ποτέ δεν θα κάνω κακό στον ΠΑΟΚ. Δεν μου είπαν ποτέ Γκαρσία να βρούμε μία ομάδα για το μέλλον σου, ή δεν σε θέλουμε πια. Οχι να μου λένε ψέματα, ποτέ δεν ήταν ειλικρινείς μαζί μου. Ηταν δύσκολο να είχα ένα παιχνίδι αποχαιρετισμού. Το είχα πει όταν δεν με θέλετε πείτε το μου και θα φύγω. Εγώ προτιμώ να χάσω με διαφάνεια και όχι να κερδίσω με άλλους τρόπους.

Θυμίζουμε ότι ο Ουρουγουανός μέσος πέρασε την Τρίτη από τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου ουσιαστικά επήλθε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών καθώς ήταν αδύνατη πλέον η συνύπαρξή του με το Γιώργο Δώνη, ωστόσο οι τίτλοι τέλους έπεσαν την Τετάρτη. 

Ο λόγος δεν ήταν άλλος άλλος από το ότι έπρεπε να συνταχθούν τα απαραίτητα έγγραφα που θα επικυρώνουν το διαζύγιο και τους όρους ανάμεσα στις δύο πλευρές. Κι όσο κι αν πολλοί επιμένουν (ή ελπίζουν) πως προτού μπουν οι υπογραφές δεν μπορεί κανείς να είναι κατηγορηματικός, τίποτα δεν δείχνει ικανό να αλλάξει την απόφαση να αποχωρήσει ο Πάμπλο Γκαρσία από τον ΠΑΟΚ. 

Ήδη για την απόκτησή του υπάρχει ενδιαφέρον από τη Νασιονάλ Μοντεβίδεο.