Στο Μπέρμιγχαμ για την τετράδα οι Νέοι του Ολυμπιακού

Πρόκλησης συνέχεια! Στο Μπέρμιγχαμ βρίσκεται η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού η οποία προετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά της διοργάνωσης NextGen Series.

Ο τεχνικός της ομάδας Μπέρντ Στόρκ επικεντρώθηκε στην τακτική και ιδιαίτερο βάρος έπεσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού καθώς και στα τελειώματα των φάσεων τόσο με κάθετες μπαλιές όσο και από τον άξονα αλλά και από τα πλάγια.

Επίσης, μεγάλο μέρος της προετοιμασίας επικεντρώθηκε στην τεχνική και τον έλεγχο της μπάλας, στην κυκλοφορία της σε μικρό χώρο με γρήγορες εναλλαγές. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με χαλάρωμα και τρέξιμο.

Ο αγώνας της Τετάρτης θα διεξαχθεί στο Βίλα Παρκ στις 21:00 ώρα Ελλάδος (19:00 τοπική ώρα) όπου οι ερυθρόλευκοι θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους 4 του θεσμού.

Την Τρίτη (19/03) ο Γιάννης Παιδάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, olympiacos.org για τη συγκεκριμένη εμπειρία αλλά και για το αθλητικό κέντρο της Άστον Βίλα.

Αναλυτικά δήλωσε:

"Ήταν μία τεράστια εμπειρία για εμάς. Όλα είναι ιδανικά. Ο καιρός, οι συνθήκες εδώ, τα γήπεδα, όλα είναι πολύ καλά για εμάς, για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως για όλα τα παιδιά είναι μεγάλη εμπειρία και σημαντικό το ότι είμαστε εδώ".

Ποιες οι σκέψεις σου για το αυριανό παιχνίδι με την Άστον Βίλα;

"Είμαστε έτοιμοι θεωρώ. Έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις, όχι μόνο εδώ, αλλά και στην Ελλάδα. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς, στον στόχο μας. Και αυτός δεν είναι άλλος από το Final 4 του NextGen Series, στο Κόμο της Ιταλίας".

Η Άστον Βίλα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Tον έχετε μελετήσει καλά;

"Έχουμε προσπαθήσει να δούμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου μας. Πιστεύω ότι τον έχουμε μελετήσει καλά και θα τα καταφέρουμε. Είναι ένας δύσκολος αγώνας, τον οποίο όμως πρέπει να πάρουμε, για να συνεχίσουμε στο Final 4".

Πηγή: novasports.gr