Δύο σύλλογοι ερίζουν για τον Σάκη Τσιώλη

Στον Αστέρα φέτος γράφουν ιστορία. Το παραδέχεται και ο ίδιος ο Σάκης Τσιώλης. Πλην όμως, η εξαιρετική πορεία των Αρκάδων, τον έχει κάνει περιζήτητο στη Λίγκα.

"Στον Αστέρα μου έχουν φερθεί άψογα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα γράφει ιστορία, όταν θα γίνει η διακοπή θα γίνει και συζήτηση. Πρόταση ανανέωσης ήδη έχει γίνει από τη διοίκηση. Ωστόσο, υπάρχουν δύο ομάδες που περιμένουν να τους απαντήσω. Δεν μπορώ να πω ποιες είναι αυτές, γιατί πρόκειται για ομάδες που διεκδικούν στόχους. Είναι ομάδες που όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να εργαστούν", δήλωσε σε συνέντευξή του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης.

"Βλέπουμε μπροστά. Στην αρχή της σεζόν είπαμε πως θέλουμε 45+1 πόντους, δηλαδή έναν περισσότερο από πέρυσι. Ήρθαν γρήγορα. Από τον πρώτο γύρο κιόλας ο στόχος της Ευρώπης ήταν εφικτός. Έχουμε κίνητρο να πάρουμε καλύτερη θέση για να ξεκινήσουμε και πιο αργά τις υποχρεώσεις μας. Θέλουμε να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση, θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για την πρωτιά στα πλέι-οφ, πρόσθεσε ο Σάκης Τσιώλης, αναφορικά με τους υψηλούς στόχους της φετινής σεζόν.

Διαβάστε τα αμέσως προηγούμενα σενάρια για αλλαγή πάγκου του Σάκη Τσιώλη, στις αρχές της φετινής σεζόν.