Έδειξε τα δόντια του ο ΠΑΣ στην Ξάνθη

Με νίκη πέρασε από τη Ξάνθη ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς νίκησε την τοπική ομάδα με 1-0, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η Ξάνθη διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγλαύτερο μέρος, ενώ έχασε αρκετές ευκαιρίες. Αυτός όμως, ο οποίος τελικά βγήκε κερδισμένος ήταν ο “Άγιαξ”, που πέτυχε με τον Γεωργίου (69') το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Η επιθετικότητα της Ξάνθης δεν είχε αντίκρισμα, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων σε μια από τις αντεπιθέσεις κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Συγκεκριμένα στο 69' οι Γιαννιώτες βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Ιλιτς πήρε την μπάλα από τα δεξιά, έκανε την σέντρα στον Γεωργίου, ο οποίος μόνος απέναντι στον Λοντίγκιν πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παγώνοντας τους φίλους της ακριτικής ομάδας. Στη συνέχεια η Ξάνθη προσπάθησε να συνέλθει από το σοκ και να απειλήσει την εστία του Ταμπάση. Ο Ουζουνίδης έβαλε στο παιχνίδι Ονουάτσι και Ράνο, αλλά το σκορ δεν άλλαξε...

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Γούτας, Παΐτο, Βασιλακάκης (82' Ράνος), Μάνταλος, Ντιέ, Μαρίν, Μαρσελίνιο (76' Σμιθ), Σολτάνι (60' Ονουάτσι), Ντάνι, Μπέρτος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γεωργίου (73' Βίλα), Λίλα, Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (85' Ντάσιος), Ίλιτς (73' Κεϊτά).