Πρώτη Παπαδόπουλου στο Κλεάνθης Βικελίδης

Τη φόρμα των κιτρίνων πρόβαρε το απόγευμα του Σαββάτου, ο νέος τεχνικός των κιτρίνων, Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες του Άρη.

Η πρώτη του προπόνηση ήταν τελευταία, καθώς ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (10/03, 17:15).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο νέος τεχνικός του Άρη ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι: Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος και Τριανταφυλλάκος.

Απόντες είναι οι Μιχάλης Γιαννίτσης, Παντελής Αντωνιάδης και Νίκος Ψυχογιός, ο οποίος συν τοις άλλοις είναι και τιμωρημένος ενώ επανέρχεται ο Νταβίντ Αγκάνθο, που εξέτισε την ποινή του. Εν τω μεταξύ νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου των κιτρίνων είναι ο Γιώργος Αδάμ, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Παπαδόπουλο σε Πιερικό και Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ακόμη διατέλεσε -μεταξύ άλλων- μέλος του τεχνικού επιτελείου του Πανσερραϊκού (σ.σ. με τον Γκιγιέρμο Όγιος) και της κυπριακής Ανόρθωσης.