Από το τηλεφώνημα Παππά-Μελισσανίδη κρέμονται στην ΑΕΚ

Σε αδιέξοδο φτάνει για άλλη μια φορά η ΑΕΚ. Ο ορισμός της Γενικής Συνέλευσης στις 22 Μαρτίου για να εξακριβωθεί το ενδιαφέρον για κάλυψη ενδεχόμενης νέας αύξησης κεφαλαίου μοιάζει ουσιαστικά με αυτεγκλωβισμό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Κι αυτό επειδή ακριβώς εκείνος που έχει τον πρώτο λόγο σε μια τέτοια κίνηση είναι ο Πέτρος Παππάς, ως μεγαλομέτοχος. Ο ίδιος άνδρας όμως είναι εκείνος που έχει κλείσει για τα καλά τη στρόφιγγα των χρημάτων στην Ένωση, με τελικό αποτέλεσμα τη φετινή κατάληξη. Πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι δε δείχνει καν διατεθειμένος να επιχειρήσει εκείνος το "άνοιγμα" προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη, παρά μόνον περιμένει τηλεφώνημά του.

Το συγκεκριμένο τηλεφώνημα όμως δεν αποκλείεται να μη γίνει και ποτέ, καθώς και ο "τίγρης" θέλει να κάνει ο Παππάς την πρώτη κίνηση, καθώς θεωρεί ότι έχει κάνει ήδη πολλά, λέγοντας τη φράση "μπαίνω, αν μπουν κι άλλοι". Εξάλλου, θα ήθελε πρώτα να ακούσει τι θα του προτείνει ο Παππάς -αν έχει κάτι να προτείνει- και έπειτα να αποφασίσει αν θα συμμετάσχει, αν τελικά το αποφασίσει, καθότι μόνος του δεν παίρνει το ρίσκο.