Ανατροπή με 3-1 για τη Βέροια και ο Άρης στο καναβάτσο

Βαλς με τον υποβιβασμό χορεύει πλέον ο Άρης. Οι περίπου 5.000 οπαδοί του, που βρέθηκαν στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου της Βέροιας δεν μπόρεσαν τελικά να τον ωθήσουν στη νίκη, ούτε μάλιστα να τον κάνουν να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Σε ένα άναρχο παιχνίδι, με κύριο χαρακτηριστικό του τη δύναμη, ο Άρης προηγήθηκε με τον Αγγελούδη στο 64', όμως τα δύο γκολ του Καλτσά (65', 90'+2') και το καταπληκτικό στην εκτέλεση γκολ του Ολαϊτάν (90'+6') έδωσαν το προβάδισμα στη Βασίλισσα του Βορρά.

Οπαδοί του Άρη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψαν την αναμέτρηση, αμέσως μετά το γκολ του Ολαϊτάν. Εκείνη όμως ολοκληρώθηκε μετά από οκτώ (!) λεπτά καθυστερήσεων και με δεκάλεπτη καθυστέρηση.

Η Βέροια έχει πλέον 26 βαθμούς και ισοβαθμεί με Πανθρακικό, ΟΦΗ και ΑΕΚ. Στο μείον τέσσερα, αντίστοιχα, βρίσκονται οι κίτρινοι., το έργο των οποίων, αναφορικά με τη σωτηρία στη Superleague, δυσχεραίνεται πάρα πολύ.

Η αναμέτρηση είχε ένταση και πάθος, ανάλογα της κρισιμότητάς της. Αυτό όμως έκανε το θέαμα να περάσει στη δεύτερη μοίρα καθώς οι δύο ομάδες επιδόθηκαν στην επαλήθευση της παροιμίας "φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη".

"Ξύλο", κατά τα άλλα, έπεσε εντός του αγωνιστικού χώρου και ο διαιτητής Παππάς, για να ηρεμήσει τα πνεύματα, μετά και από την τεταμένη αρχική ατμόσφαιρα, αναγκάστηκε να βγάλει δώδεκα φορές την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του, τις επτά από αυτές στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά, κίτρινη κάρτα έχουν δει οι Πέρεθ (5'), Μπάρμπας (31') και Γεωργιάδης (45'+1'), Κόστλι (58'),Καλτσάς (90'+3') από πλευράς Βέροιας και για τον Άρη, οι Γιαννιώτας (10'), Τριανταφυλλάκος (15'), Παπαστεριανός (23'), Τάτος (37'), Κοέλιο (55'), Αγγελούδης (64'), Πουλίδο (90').

Υπενυθμίζεται ότι με δεκαπεντάλεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε ο αγώνας στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, μετά την εισβολή των οπαδών των κιτρίνων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη, που ακολούθησαν τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Μακρυχώρι Ημαθίας. Το ματς δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις μέχρι να μπουν τα πρώτα γκολ -ειδικά πριν την ανάπαυλα- και απλά η Βέροια διατήρησε την κατοχή της μπάλας (54%, έναντι  46% των κιτρίνων) στο πρώτο ημίχρονο.