Στο τραπέζι Μελισσανίδης – Παππάς – Βιντιάδης

Χαμόγελα έρχουν αρχίσει να γεννιούνται τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με τα μηνύματα να είναι κάθε φορά και πιο αισιόδοξα, σε ό, τι αφορά το μέλλον της ομάδας.

Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ημέρες, δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους Πέτρο Παππά και Δημήτρη Βιντιάδη, με κοινό στόχο τη λύση στο οικονομικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ.

Στο ραντεβού, δεν αποκλείεται να λάβει μέρος και ο Νίκος Νοτιάς, έχοντας επικοινωνήσει με τον Πέτρο Παππά ή μέσω δικού του ανθρώπου που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Τρία είναι τα σενάρια που απασχολούν αυτή τη στιγμή τους κιτρινόμαυρους. Πολύ πιθανός είναι ο ορισμός νέας διοίκησης για τη διαχείριση της ΠΑΕ, καθώς και η παραίτηση του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ κάποιοι μιλούν και για προσφυγή της ομάδας στο πρωτοδικείο, λόγω αδυναμίας ανταπόκρισης στις υποχρεώσεις της.

Οι τρεις ισχυροί άνδρες, αλλά και ο Νίκος Νοτιάς, κάνουν ότι μπορούν για να κερδίσουν χρόνο υπέρ τους, σε μια προσπάθεια να μετατεθεί η γενική συνέλευση για αργότερα, με πιθανότερο μήνα τον Απρίλιο. Σκοπός είναι να βρεθεί μία λύση, η οποία θα προκύψει από τις μεταξύ τους συζητήσεις και να αποφύγει η ΑΕΚ κάθε περιπέτεια.