Εκτός ο Τοτσέ, Φορναρόλι στην ενδεκάδα

Ισχυρό πλήγμα αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο τραυματισμός του Τοτσέ. Ο Ισπανός φορ υπέστη θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο σε μία προσπάθεια για σουτ, θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες και θα απουσιάσει αρχικά από το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Φάμπρι προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Μπρούνο Φορναρόλι για την αντικατάσταση του Τοτσέ. Ο 57χρονος προπονητής δύσκολα θα επιλέξει να πειραματιστεί και πάλι με τον Ζέκα στην κορυφή της επίθεσης, όπως είχε συμβεί απέναντι στη Skoda Ξάνθη δίχως τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έτσι, μάλλον, σύμφωνα με τον sport-fm.gr, θα προτιμήσει τον Ουρουγουανό, που τελευταία φορά που αγωνίστηκε βασικός ήταν στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Προοδευτική στις 29 Νοεμβρίου (4-0), όταν είχε πετύχει δύο γκολ.

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα προπονήθηκε και κανονικά και την Τρίτη και συμμετείχε στο δίτερμα, αλλά θα ήταν μεγάλο ρίσκο να ριχτεί στη μάχη από τώρα, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ο Αργεντινός επιθετικός προέρχεται από απουσία πέντε και πλέον μηνών και ελλοχεύει ο κίνδυνος θλάσης. Ίσως συμπεριληφθεί για ψυχολογικούς λόγους στην αποστολή για το ματς της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στην Κέρκυρα, ενώ το πλάνο της ομάδας είναι να βρίσκεται στον πάγκο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.