Φέρνουν πρόταση για Μασάντο οι Ρώσοι

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται να βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε. Στο μεταγραφικό στόχαστρο ρωσικής ομάδας εμφανίζεται να βρίσκεται ο Πάουλο Μασάντο.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος", πρόκειται για "σημαντικό σύλλογο" του ρωσικής Premier League, ο οποίος επιθυμεί την απόκτηση του Πορτογάλου χαφ του Ολυμπιακού.

Η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία εκπνέει το βράδυ της Πέμπτης και η πιθανολογούμενη πρόταση για το μέσο των ερυθρολεύκων αποτελεί "βούτυρο στο ψωμί" του προέδρου του Ολυμπιακού.

Αυτό, βέβαια, που μένει να φανεί είναι αν το ενδιαφέρον μετουσιωθεί μέσα στις επόμενες ώρες σε επίσημη πρόταση.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Ολυμπιακός το πρώτο που σκέφτεται είναι να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, ο παίκτης δεν έχει ικανοποιήσει και θεωρείται ότι δεν έχει προσφέρει αυτά που περίμεναν στον Πειραιά. Έχει αποδοκιμαστεί πολλές φορές από τους ερυθρόλευκους φιλάθλους στο Γ. Καραϊσκάκης.

Για τον Μασάντο είχε υπάρξει ενδιαφέρον από το ρωσικό πρωτάθλημα και ειδικότερα, από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το περασμένο καλοκαίρι, όμως οι Πειραιώτες είχαν προλάβει να τον εντάξουν στο δυναμικό τους από την Τουλούζ, δίνοντας σε μετρητά περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, άνθρωπος της ρωσικής ομάδας βρίσκεται στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό και τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος τη φετινή σεζόν μετράει συνολικά 29 συμμετοχές (σε πρωτάθλημα και Ευρώπη) και έχει πετύχει τρία γκολ.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες για το ποσό των 5 εκατ. ευρώ, όμως από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό.