ΠΑΟΚ: Εξετάζεται πρόταση ανανέωσης στον Λίνο

Το συμβόλαιο του Λίνο απασχολεί αυτές τις ημέρες τον ΠΑΟΚ. Η συμφωνία του 36χρονου αριστερού μπακ με τον Δικέφαλο του Βορρά τελειώνει το καλοκαίρι.

Στον ΠΑΟΚ, παρ' όλα αυτά, θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα για έναν ακόμα χρόνο, καθώς τον θεωρούν σημαντικό για το ρόστερ.

Ο Γιώργος Δώνης κι ο Χερμάν Τσιστιακόφ έχουν εντυπωσιαστεί από τον επαγγελματισμό και τη συμπεριφορά που δείχνει ο παίκτης και αποφάσισαν να προχωρήσουν, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, σε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο Λίνο είναι πλέον 36 ετών αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά από τη στιγμή που κάθε φορά προσπαθεί και δίνει το 100% για τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, όταν ο Βραζιλιάνος δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Δώνη, δε δημιουργεί πρόβλημα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και τα αποδυτήριά της.

Μέσα σε όλα, σημαντικό ρόλο για τις σκέψεις ανανέωσης συμβολαίου παίζει και η εμπειρία που έχει ο παίκτης. Στον ΠΑΟΚ σκέφτονται ότι ο Λίνο θα μπορούσε άνετα να εκπαιδεύσει έναν νεαρό ως αντικαταστάτη του την επόμενη σεζόν για τη μεθεπόμενη, που θα αποχωρήσει -αν συμβεί αυτό- ή θα εγκαταλείψει την ενεργό δράση, έχοντας φτάσει πια τα 37.