Ακυρώθηκε το δεύτερο ραντεβού Αλαφούζου-Βγενόπουλου

Δε θα πραγματοποιηθεί το νέο ραντεβού μεταξύ του Ανδρέα Βγενόπουλου και του Γιάννη Αλαφούζου. O κ. Βγενόπουλος εμφανίζεται δυσαρεστημένος με τις διαρροές, μετά την πρώτη επαφή των δυο πλευρών.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο πρώτο ραντεβού, ανέλυσε το πλάνο που έχει καταστρώσει για το μέλλον του τριφυλλιού, ενώ, αντίστοιχα, ο μέτοχος της ομάδας ανέλυσε τις σκέψεις του για την συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Παράλληλα, επί τάπητος τέθηκαν το γηπεδικό και η προσπάθεια για την είσοδο στην ΠΑΕ, νέων επιχειρηματιών που θα ενισχύσουν οικονομικά τους πράσινους.

Οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει να μη διαρρεύσει τίποτα από τα όσα είπαν, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και την Τετάρτη ο Βγενόπουλος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως υπήρξε διαρροή των όσων ειπώθηκαν στην συνάντηση, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το νέο ραντεβού των δυο πλευρών.

Συνεπώς, παραμένει άγνωστο αν θα πάρει τελικά μέρος ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της πράσινης ΠΑΕ. Πλέον, ο Αλαφούζος θα συνεχίσει τις επαφές με τους υπόλοιπους μετόχους της ΠΑΕ.