Ολυμπιακός: Φουλ επίθεση και “ντόπες” ψυχολογίας για το… θαύμα

"Ντοπάρει" την ομάδα του ο Μίτσελ, ο οποίος καλεί τους παίκτες του Ολυμπιακού να πιστέψουν στην πρόκριση.

Μετά την προπόνηση της περασμένης Παρασκευής, στην οποία ακούστηκε το "όποιος δεν το πιστεύει, ας μου το πει", αναφορικά με την ανατροπή του σκορ, ο Ισπανός προπονητής πήρε αφορμή από τη συνέντευξη Τύπου του ομόλογού του στη Λεβάντε και πήγε το πράγμα λίγο παραπέρα.

"Θα υποφέρουμε στο Καραϊσκάκης", δήλωσε ο Μαρτίνεθ και ο Μίτσελ απάντησε, στη δική του ώρα με τον Τύπο, "να μπούμε στο ματς και να βάλουμε πολλά γκολ", σε μια μάχη εντυπώσεων.

Όλοι γνωρίζουν ότι το έργο του Ολυμπιακού είναι δύσκολο, όμως ο Ισπανός τεχνικός το έχει πάρει... πατριωτικά, καθώς θα θεωρήσει τον αποκλεισμό δική του αποτυχία, όπως προκύπτει από τον περίγυρό του.

Για το λόγο αυτό, προσανατολίζεται το βράδυ της Πέμπτης να παίξει όλα του τα χαρτιά, ακόμη και με ρίσκο, ώστε να φτάσει στο... θαύμα που χρειάζεται ο Ολυμπιακός, αν όχι για να προκριθεί, τουλάχιστον να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Τζεμπούρ και Μήτρογλου θα αγωνιστούν, ως φαίνεται και οι δύο στην επίθεση των ερυθρολεύκων. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Αμπντούν, ο Παπάζογλου που δεν έχει δηλωθεί, ο νεοαποκτηθείς Μπόατενγκ, αλλά και οι Μοδέστο και Πάντελιτς, που αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Το γκολ του Μασάντο με την Ξάνθη του έδωσε ψυχολογική ώθηση και ο Μίτσελ ποντάρει σε αυτόν, ώστε να είναι ο ενορχηστρωτής της νίκης.