Ήρωας του Ντουμπάι ο Χαριστέας!

Ο νέος ήρωας του Ντουμπάι είναι εκεί! Μεγαλειώδη υποδοχή επεφύλαξαν στον Άγγελο Χαριστέα οι οπαδοί της Αλ Νασρ του Ντουμπάι.

Ο Χαριστέας έβγαλε άφθονες φωτογραφίες με το κοινό, φόρεσε τα κίτρινα κασκόλ της Αλ Νασρ που του χάριζαν και έμεινε έκπληκτος από την απήχηση που είχε, λόγω του ότι υπήρξε μέλος της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004.

Η αγωνιώδης αναζήτηση ομάδας από τον Άγγελο Χαριστέα και το μάνατζέρ του έλαβε τέλος. Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός δεν είχε σύλλογο από το καλοκαίρι που αποχώρησε από τον Παναιτωλικό. Μετά το ενδιαφέρον που επέδειξε η Ίντερ λαμβάνοντας το φαξ περί πρότασης απόκτησής του, στράφηκε προς... Ντουμπάι μεριά και όχι άδικα.

Οι νερατζούρι δεν προχώρησαν τελικά σε αντιπρόταση και το θέμα έκλεισε εκεί.

Οι Άραβες ήθελαν εδώ και αρκετό καιρό να δώσουν λύση στην επιθετική τους γραμμή.

Ο Χαριστέας, εκτός απροόπτου, θα υπογράψει εξάμηνο συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Προπονητής της Αλ Νασρ τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο Βάλτερ Τζένγκα, ενώ τεχνικός διευθυντής του συλλόγου είναι πλέον ο Σβεν Γκόραν Ερικσον.

Εκτός από τον 33χρονο Έλληνα φορ, ο Ιάπωνας Μοριμότο, οι Βραζιλιάνοι Κορέα και Λίμα κι ο Ιταλός Μασκάρα συνθέτουν το "καρέ" των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών της Αλ Νασρ.