Νίκη με ανατροπή για την Κέρκυρα κόντρα στον Πανιώνιο

Στο παιχνίδι της παραμονής στη Superleague μπαίνει και πάλι με τη σημερινή της νίκη επί του Πανιωνίου με 2-1 η ουραγός Κέρκυρα, μπλέκοντας παράλληλα σε περιπέτειες τους Νεοσμυρνιώτες.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, η οποία διεξήχθη σε έναν ιδιαίτερα “βαρύ” λόγω βροχής αγωνιστικό χώρο, ήταν αναμφίβολα ο Γιάννης Γκέσιος, ο οποίος με τα γκολ που πέτυχε στο 38' και στο 82' χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, ανατρέποντας το 0-1 που είχε σημειώσει στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κολοβός.

Η Κέρκυρα παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος έμεινε στους 25 βαθμούς και απέχει πλέον πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας και ένα παιχνίδι παραπάνω.

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα “κόλλησε” στο 0-0 με τον Πανθρακικό, σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές καλές στιγμές και με εμφανή για τους γηπεδούχους την απουσία του πολύτιμου Ντε Βινσέντι, που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” έχασε έτσι την ευκαιρία να εδραιωθεί στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και να καταστεί πρώτο φαβορί για τα πλέι-οφ, μένοντας στους 31 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Ξάνθη και τον Λεβαδειακό, που όμως έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο. Στους 26 βαθμούς έφτασε ο Πανθρακικός με το βαθμό της ισοπαλίας, παραμένοντας σταθερός στη μέση της βαθμολογίας.