Τελευταία ευκαιρία για την Κέρκυρα ο αγώνας με Πανιώνιο

Δεν τα κατάφεραν στο ντεμπούτο τους κόντρα στην ΑΕΚ οι Γιάννης Παπακώστας και Πέτρος Μίχος και πλέον ο εντός έδρας αγώνας της Κέρκυρας με τον Πανιώνιο φαντάζει ως πρόωρος τελικός παραμονής στη Superleague.

Ο τεχνικός της νησιωτικής ομάδας παραχώρησε την Πέμπτη την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής.

"Αφήνοντας πίσω το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις, έχουμε μπροστά μας μια τελευταία ελπίδα. Ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όπου, αρχής γενομένης απ’ αυτό, πρέπει να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες παραμονής", δήλωσε ο κ. Παπακώστας.

Ο προπονητής της Κέρκυρας δε θέλει ούτε να σκέφτεται ενδεχόμενο ήττας από τους κυανέρυθρους, καθότι κάτι τέτοιο θα βάλει ουσιαστικά "ταφόπλακα" στα όνειρα παραμονής στην κατηγορία και θα υπονομεύσει την καριέρα του στον πάγκο της ομάδας του νησιού των Φαιάκων, πριν καλά-καλά ξεκινήσει.

"Πρέπει να εμφανιστούμε τελείως διαφορετικοί απ’ ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, να μπούμε πάρα πολύ δυνατά, πάρα πολύ παθιασμένα, ώστε να συντηρήσουμε τις ελπίδες μας ως το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, μόνο πράξεις. Δεν είναι ώρα για απολογισμούς, αλλά ενθάρρυνσης των ποδοσφαιριστών. Όλοι μαζί να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους που θα μας δώσουν, επιτέλους, την ώθηση να σκεφτούμε λίγο καλύτερα τι θα κάνουμε στη συνέχεια", συμπλήρωσε ο Γιάννης Παπακώστας.