Ονειρεύεται νίκη με Λεβάντε ο Ολυμπιακός

Ημέρες Μόσχας και... Ρούμπιν Καζάν επιδιώκει να θυμηθεί ο Ολυμπιακός στις 20:00 της Πέμπτης, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης στο Στάδιο Θιουδάδ ντε Βαλένθια με αντίπαλο τη Λεβάντε στη φάση των 32 του Europa League.

Η ομάδα του Ισπανού προπονητή Μίτσελ θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις φετινές της... περιπλανήσεις στα γήπεδα του Europa League, όπως έπραξε πέρσι στο Λουζνίκι της Μόσχας.

Η πρόσληψη του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού μοιάζει να έχει βραχυκυκλώσει την ισπανική αντίπαλό του, η οποία ζητά πληροφορίες για τα... μυστικά των ερυθρολεύκων από τον Λουκά Βύντρα, ο οποίος όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο σύλλογος της επικράτειας της Βαλένθια βλέπει διαρκώς την εστία του να παραβιάζεται κατά τους τελευταίους δύο μήνες.

Για το λόγο αυτό οι "γρανότας" δούλεψαν πολύ στην άμυνα και τις στημένες φάσεις. Κατέληξαν στην επιθυμητή νίκη, για τον αγώνα που έρχεται, η οποία θα τους ήταν ανεκτή, ακόμη και αν ερχόταν, έστω και με 1-0.

Αυτές οι πρακτικές, δείχνει η εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συνιστούν την πιο σίγουρη, εν τέλει, ομολογία ήττας.

Όπως λένε, άλλωστε, όσοι γνωρίζουν, το "κλειδί" με την αντιμετώπιση της Λεβάντε είναι να την αφήσεις να κάνει παιχνίδι, σύμφωνα με το bet3.GR.

Θα παραταχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό χωρίς τους Ντίαθ, Σεράνο, Παγιαρδό, Βόλτα, οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στην Ευρώπη.

Πώς θα παραταχθούν οι ερυθρόλευκοι

Με δεδομένη την απουσία των Ντιακιτέ και Παπάζογλου, ο Γιάννης Μανιάτης αναμένεται να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Οι υπόλοιποι τρεις της άμυνας θα είναι Κοντρέρας, Μανωλάς και Χολέμπας.

Στη μεσαία γραμμή, πέντε ποδοσφαιριστές διεκδικούν τρεις θέσεις, οι Φέισα, Μοδέστο, Σιόβας, Μασάντο και Γκρέκο. Στις πτέρυγες θα κινούνται οι Αμπντούν και Βλαχοδήμος ή Φετφατζίδης. Τις ίδιες πιθανότητες έχουν οι Μήτρογλου και Τζιμπούρ για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, στο 4-3-3 που αναμένεται να χρησιμοποιήσει ξανά ο Μίτσελ, σύμφωνα με το novasports.gr.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός, Μάνουελ Γκρέφε. Τελευταίο παιχνίδι ελληνικής ομάδας που σφύριξε ο 39χρονος ρέφερι ήταν η λευκή ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκού και Ρούμπιν Καζάν στο ΟΑΚΑ στις 20 Οκτωβρίου 2011.