“Θέλει χρόνο ο Παναθηναϊκός”

Πίστωση χρόνου ώστε να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στη κορυφή ζήτησε ο Νίκι Κάιπερ, τονίζοντας πως ο σύλλογος βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο.

Ο Ολλανδός παίκτης  δήλωσε πως οι "πράσινοι" έχουν ποιοτικούς παίκτες, ωστόσο ο στόχος τους  είναι να… χτίσουν μία ομάδα που θα βασίζεται σε νέους ποδοσφαιριστές.

Ακόμη,σύμφωνα με τον sport-fm,  ο Κάιπερ αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας τη συμμετοχή του ως μία νέα εμπειρία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε Μέσα της πατρίδας του:

Για τον Παναθηναϊκο:

"Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο. Το μπάτζετ είναι μικρότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο υπάρχουν παίκτες όπως οι Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ και Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες που έχουν μεγάλη φήμη. Αλλά ο σύλλογος έχει δουλειά μπροστά του, θέλοντας να χτίσει μια νέα ομάδα με νεαρούς κυρίως παίκτες. Θα περάσει καιρός μέχρι ο
Παναθηναϊκός να γίνει η ομάδα που ήταν".

Για τον δανεισμό του:

"Μου φαίνεται παράξενο που δεν έπαιξα πολύ στο πρωτάθλημα, αλλά φταίει που τραυματιζόμουν συχνά και δεν βρήκα ρυθμό. Με την απόκτηση του Έντσον Μπράαφχαϊντ έγινα τρίτη επιλογή και ο ρόλος μου περιορίστηκε. Αλλά το γεγονός ότι η Τβέντε με έδωσε δανεικό, δείχνει ότι συνεχίζει να με πιστεύει. Αν παρουσιαστώ καλός αυτό το εξάμηνο στην Ελλάδα, ελπίζω
ότι αργότερα η Τβέντε θα δει τον πραγματικό Νίκι Κάιπερ".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα σημείωσε:

"Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μια νέα εμπειρία. Το αγωνιστικό στυλ είναι διαφορετικό, με περισσότερη ένταση και υναίσθημα. Και τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ αποτελούν σημαντικά γεγονότα. Νιώθω ότι θα τα πάω καλά εδώ. Ακόμα και στην Τβέντε, έπαιζα καλά στα σημαντικά παιχνίδια, όπως σε αυτό με τη Φενέρμπαχτσε για το Europa League".