Με δύο επιθετικούς η Εθνική στο Καραϊσκάκη

Με την τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για την φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης στις 21.30, με την Ελβετία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμών και θα παρατάξει τη γαλανόλευκη με δύο επιθετικούς σε σύστημα 4-4-2.

Ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες στις δοκιμές που πραγματοποίησε, ενώ δε θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του.

Στην μια ενδεκάδα ο Σάντος δοκίμασε τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Τζαβέλλα (αριστερά), Τοροσίδη (δεξιά) και Παπασταθόπουλο-Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή, ήταν οι Ταχτσίδης-Μανιάτης, ο Χολέμπας αριστερά με τον Μανιάτογλου (διερμηνέας του Σάντος) δεξιά και στην επίθεση οι Μήτρογλου-Κονέ.

Το άλλο σχήμα που δοκίμασε ο Σάντος ήταν με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, Στο κέντρο της άμυνας τους Μανωλά-Φυτανίδη, αριστερά τον Σπυρόπουλο και δεξιά τον Βύντρα. Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Φορτούνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Μαυρίας και στην επίθεση οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.