Σάντος: Να έρθει ο κόσμος για να στηρίξει την Εθνική και την πατρίδα

Τη σημασία του φιλικού παιχνιδιού της Εθνικής ποδοσφαίρου με την Ελβετία, τόνισε ο Φερνάντο Σάντος, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις που έκανε στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου. 

"Δεν υπάρχει φιλικό και επίσημο παιχνίδι για εμάς. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο και εκπροσωπούμε την Ελλάδα, από μόνο του αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε τη νίκη", επισήμανε ο Φερνάντο Σάντος.

"Το αυριανό φιλικό δεν αποτελεί κάποιου είδους τεστ ενόψει του αγώνα με τη Βοσνία. Μιλάμε για δύο διαφορικές ομάδες για εμάς δεν υπάρχουν φιλικά και επίσημα παιχνίδια θέλουμε να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι", συνέχισε ο Πορτογάλος τεχνικός και κάλεσε τον κόσμο να πάει στο Καραϊσκάκη για να υποστηρίξει την Εθνική και την πατρίδα. 

"Είναι σημαντικό που δημιουργείται ένας πυρήνας φιλάθλων της Εθνικής. Με χαροποιεί το γεγονός ότι ο κόσμος στηρίζει την Εθνική να έρθουν αύριο όσο τον δυνατόν περισσότεροι και να στηρίξουν την ομάδα μας και την πατρίδα μας. Το μήνυμά μου είναι ελάτε να μας στηρίξετε γιατί σας χρειαζόμαστε… Από τη δική μας την πλευρά, η υπόσχεσή μας είναι ότι μπορεί να μην παίζουμε πάντα καλά αλλά πάντα δείχνουμε πάθος, διάθεση και αφοσίωση στην ομάδα και την πατρίδα", ενώ στο τέλος της συνέντευξης αποκάλυψε ότι θα χρησιμοποιήσει και το Μανωλά στην ενδεκάδα του αγώνα.