Μίτσελ: Πρότυπό μου ο Βαλβέρδε

Επαφές εδώ και ένα χρόνο με τον Ολυμπιακό, μέσω του φίλου του, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, παραδέχτηκε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, Μίτσελ.

"Γνωρίζω να κερδίζω και να είμαι ανταγωνιστικός", δήλωσε ο Ισπανός προπονητής, έχοντας... πιάσει το νόημα του να είσαι προπονητής στον Ολυμπιακό.

Ο Μίτσελ, στη συνέντευξη Τύπου με αφορμή την παρουσίασή του, παραδέχτηκε ότι η πορεία του Ερνέστο Βαλβέρδε στην ομάδα του Πειραιά έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο για να την προτιμήσει.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι θέλει να οργανώσει εκ βάθρων την ερυθρόλευκη ομάδα, από τις Ακαδημίες μέχρι τη βασική ενδεκάδα και το σύστημα της πρώτης ομάδας.

"Να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά", είπε ο Μίτσελ. Ταυτόχρονα, επεσήμανε ότι θέλει να θεμελιώσει τον αναμορφωμένο Ολυμπιακό που επιθυμεί να δημιουργήσει πάνω στις αρχές του επιθετικού ποδοσφαίρου.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει πλήρη επίγνωση του πού βρίσκεται. "Είναι ευκόλως εννοούμενο ότι ανεβαίνει ο πήχυς", δήλωσε και πρόσθεσε: "Θέλω κάθε μέρα να βελτιώνομαι και να κάνω τα πράγματα καλύτερα. Πρώτος στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, μας ενδιαφέρει το Κύπελλο. Σε δεύτερο στάδιο, θέλουμε να κερδίσουμε χρόνο κι εμπειρία για να χτίσουμε μια ακόμη πιο καλή ομάδα τον Ιούνιο", συμπλήρωσε.

"Θέλω να γίνω καλύτερος από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, επειδή, μέχρι τώρα τον περνά μόνο στο ύψος", συμπλήρωσε χαριτολογώντας.